Geen spam! - Toneelkring Boontje

Ga naar de inhoud

Geen spam!

Nieuwsbrief
  • Toneel-Boontje garandeert om u nooit nutteloze mails te sturen.
  • Tevens zullen wij uw é-mailadres nooit aan derden ter beschikking stellen.
  • Mocht het echter gebeuren dat u toch overtuigd bent dat wij u spam versturen, dan kunt u zich steeds op deze website terug uitschrijven!

  • Ondanks al onze inspanningen kan het gebeuren dat u zich heeft ingeschreven op onze nieuwsbrief, maar deze toch niet ontvangt...
  • Dit kan door een aantal uiteenlopende redenen gebeuren. Hieronder geven we enkele oplossingen.

1. U heeft een verkeerd é-mailadres opgegeven,
  - Schrijf u gewoon opnieuw in voor onze nieuwsbrief.

2. U heeft zich terug uitgeschreven,
   - Schrijf u gewoon opnieuw in voor onze nieuwsbrief.

3. Uw mail is terecht gekomen in uw spam box,
  - Kies hieronder uw mailprogramma en bekijk de oplossing (Met dank aan: www.schoonepc.nl).


Windows Live Mail

Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via de blauwe knop op het lint, Opties,Beveiligingsopties, tabblad Veilige afzenders kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).

Windows Mail

Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via ALT-Extra, Opties voor ongewenste e-mailkunnen de instellingen van het filter worden aangepast).

Outlook Express

Outlook Express is niet voorzien van een filter voor ongewenste e-mail.

Outlook

Klik met rechts op het e-mailbericht en kies Ongewenste e-mail, Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders (via Opties voor ongewenste e-mail, eveneens onder de rechtermuisknop, kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).

Mozilla Thunderbird

Bij Thunderbird wordt e-mail van aan het persoonlijk adresboek toegevoegde contactpersonen automatisch als gewenst bestempeld. Handmatig aan het adresboek toegevoegde e-mailadressen (open het e-mailbericht, klik met rechts op het e-mailadres en kies Toevoegen aan adresboek) worden echter niet in het persoonlijk adresboek maar in het adresboek Verzamelde adressen geplaatst. Volgens de standaard instellingen worden de adressen in dit adresboek niet automatisch als veilig gezien, vink daarom ook de optie Verzamelde adressen aan via Extra,Accountinstellingen, onderdeel Ongewenste berichten (links in het venster, zowel bijLokale mappen als onder elk afzonderlijk account)!

Gmail webmail

Open het e-mailbericht, knop Meer acties, optie Berichten zoals deze filteren, knopVolgende stap, plaats een vinkje bij de optie Nooit naar Spam zenden, knop Filter maken (via de link Instellingen, tabblad Filters kunnen de instellingen van het filter worden aangepast).

Windows Live webmail (Hotmail, MSN, Live, e.d.)

Voeg het betreffende mailadres toe als contactpersoon aan het adresboek: open het e-mailbericht, link Toevoegen aan contactpersonen (helaas biedt dit geen 100% zekerheid dat toekomstige e-mail daadwerkelijk als gewenst wordt gezien...).

Yahoo! Mail webmail

Open het e-mailbericht, knop Actions, optie Filter Emails Like This, selecteer Inbox bijThen move the message to, knop Save (via de link Options, More Options, Filterskunnen de instellingen van het filter worden aangepast).
Webdesign: CyberDan
Roerdompstraat, 34 - 8400 Oostende (Belgium)   |   +32 0478 41 32 39  |   info@toneel-boontje.be
Progressieve Toneelkring Boontje Bredene - v.z.w.
Terug naar de inhoud